Astaxanthine

Wat is Astaxanthine?

Astaxanthine is een zeer krachtige antioxidant, afkomstig uit algen en met name goed voor huid, cholesterol, gewrichten en ogen. Astaxanthine producten behoren tot de populairste supplementen. Het zijn zeer krachtige natuurlijke antioxidanten met tal van positieve gezondheidseffecten en het zijn veilige, gepatenteerde en zuivere producten.

Astaxanthine eigenschappen:
– zeer veelzijdige natuurlijke antioxidant
– helpt bij vermoeide ogen
– werkt goed ondersteunend op de maag
– goed voor de hersenfunctie
– voor soepele gewrichten
– bevordert uithoudingsvermogen en spierherstel
– is goed voor het cholesterol
– werkt ontstekingsremmend

Hoe goed is Astaxanthine?

Astaxanthine is een unieke stof omdat het bio-beschikbaar is door vrijwel het hele lichaam. De huid, spieren, banden, pezen, ogen en zowel het cardiovasculaire- en zenuwstelsel zijn allemaal astaxanthine receptief, wat wil zeggen dat opgenomen en gebruikt kan worden. Als je het vergelijkt met veel andere stoffen is astaxanthine zeer potent. Stoffen zoals Vitamine A, C en E zijn veel minder sterk en effectief dan astaxanthine. In de cellen wordt astaxanthine ingebouwd in celmembranen en mitochondriale membranen, waar astaxanthine de aanwezige lipiden en andere gevoelige structuren effectief beschermt tegen oxidatie.

Astaxanthine helpt de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van de huid te behouden. Het helpt de hydratatie van de huid en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden (minder rimpels).

Bron: www.superfoodsonline.nl