Effectief

Boksen is een full body workout waarbij je binnen een relatief korte periode een positief resultaat behaalt. Een bokstraining is de ultieme workout waarbij je naast het verbranden van een flinke dosis calorieën ook nog eens een fit en strak lichaam krijgt.

BOKSEN IS EEN FULL BODY WORKOUT WAARBIJ JE BINNEN EEN RELATIEF KORTE PERIODE EEN POSITIEF RESULTAAT BEHAALT. EEN BOKSTRAINING IS DE ULTIEME WORKOUT WAARBIJ JE NAAST HET VERBRANDEN VAN EEN FLINKE DOSIS CALORIEËN OOK NOG EENS EEN FIT EN STRAK LICHAAM KRIJGT

WAH boksprogramma

Het WAH boksprogramma is gericht op kracht, conditie en coördinatie. Tijdens mijn lessen leer ik je (1 op 1 of in groepsverband) alle (basis) technieken van het boksen in combinatie met lichaamsgewicht oefeningen. Samen werken we hier stap voor stap aan je techniek, uithoudingsvermogen en kracht. De lessen hebben een vaste structuur met elke week een andere invulling. Focus en inzet zijn hier een begrip. Binnen enkele weken heb je dan ook zichtbaar resultaat.

Niet alleen voor mannen

Boksen is allang niet meer alleen voor mannen. Bij mijn groep zie ik dan ook dat de verhouding man/ vrouw ongeveer 40/60 procent is. Buiten dat boksen een sport is waarvan je fysiek en conditioneel sterker wordt, is het ook een mentale sport. Het gaat om doorzettingsvermogen en zelfbeheersing, maar ook om zelfvertrouwen. Het laatste is voor de vrouwelijke sporters vaak een reden om voor boksen te kiezen. Ze voelen zich door het boksen veilig en weerbaar.

Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook