Een fitte en happy jij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maximus nunc nulla ut commodo sagittis.

WE LIFT

WE GROW

WE ARE HEALTHY

Een fitte en happy jij

Als coach vind ik het erg belangrijk om te weten wie ik ga trainen en begeleiden. Wat is je verhaal, wat drijft je of houdt je juist tegen. En welke doelen heb je voor ogen. Om hiervan een goed beeld te krijgen start elke nieuwe deelnemer met een intake en vervolgens een nul-meeting. Bij deze nul-meeting kijken we waar je mentaal, conditioneel en fysiek staat.

We gaan veel trainen met kettle bells, TRX en lichaamsgewicht.  Samen gaan we je grenzen verleggen. Met als hoofddoel, een fitte en happy jij.

WAH Bootcamp Start

Het WAH Bootcamp Start programma is er volledig op gericht jou te laten ervaren én begrijpen wat het verschil is tussen bewegen en trainen. In 8 Fundamental trainingen leren wij jou de belangrijkste elementen van het trainen met jouw lichaamsgewicht, Kettlebells en TRX. Daarnaast leer je alles over wat de juiste keuzes zijn op gebied van voeding, training, veilig trainen en lifestyle. Tijdens de trainingen variëren we tussen kracht en conditie en dagen we je ook mentaal uit. Dit doen we door je steeds weer uit je comfort zone te halen.

Het doel van de Bootcamp Start is dat we een basis leggen voor een nieuwe en gezondere lifestyle. Je voelt je sterker en fitter dan voor het bootcamp programma en zal daarnaast zichtbaar resultaat zien

WAH Bootcamp Grow

Nadat je het Start programma hebt afgerond gaan we groeien. We gaan groeien in kracht, in uithoudingsvermogen en in mobiliteit. Om dit gecontroleerd te doen hebben we een Grow programma ontwikkeld. Dit programma is gericht op functioneel en doelgericht trainen. Elke maand hebben we een nieuwe thema met nieuwe doelen.
Stuur mij voor meer informatie een berichtje middels het contactformulier.

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook