"Met We Are healthy wil ik mijn passie voor voeding en sport graag met je delen"

- Rick

We Are healthy

We Are Healthy komt vooruit uit mijn passie voor sport en voeding. Sport is voor mij meer dan alleen maar bewegen. Het is een uitlaatklep, houd mij fit en geeft mij energie en zorgt voor innerlijke rust. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik een week niet zou sporten. Nu ik er alleen al aan denk krijg ik al de kriebels.

Sport

Al vanaf kleins af aan beoefen ik één of meerder sporten. Het begon voor mij met voetbal. 's Morgens op tijd naar school zodat ik, voordat de bel ging, alvast tegen een bal kon trappen. In de pauze, tussen de middag en na school. Elke vrije minuut werd besteed aan voetbal.  Aan het einde van mijn tiener jaren veranderde dit en kreeg ik interesse in andere sporten. Ik begon mij bezig te houden met kracht en vechtsporten en later ook met duur sport. Inmiddels heb ik ruim 10 sporten beoefend en blijf ik altijd geïnteresseerd in iets nieuws. Op dit moment heb ik de keuze gemaakt voor boksen, fitness en crossfit. En mocht ik echt tijd over hebben doet een rondje hardlopen in de openlucht altijd goed.

Voeding

Ondanks dat ik al heel erg bewust bezig was met voeding en daar ook super van kon genieten is het de laatste jaren pas echt een rol van betekenis gaan spelen. Ik merkte namelijk dat ik door alleen maar te trainen onvoldoende vooruitgang boekte. Dat vond ik vreemd. Ik train me een slag in de rondte, maar ik ging maar met vlagen vooruit. Door onderzoek te doen en te praten met collega sporters en coaches werd al snel duidelijk dat ik nog meer kon bereiken door het aanpassen van mijn voedingspatroon. Wat eet ik, wanneer eet ik en hoeveel eet ik hier dan van. Gedurende de tijd werd ik steeds bewuster van het geen dat ik at. Maar ook van wat ik in de winkel kocht. Wanneer ik tegenwoordig de winkel uit loop zitten er bijna alleen nog maar verse producten in mijn tas. Nu klinkt het of ik alleen maar gezond eet en nooit zondig. Maar dat is toch echt niet zo. Ook ik ben gek op een feestje, terrasje, uiteten of lekker snacken. Dus in de weekenden en zeker in de zomer geniet ik van een lekker speciaal biertje, een stevig glas rum of een schaal bitterballen. Want laten we eerlijk zijn het moet allemaal wel leuk blijven dat gezond doen.

Delen

Met We Are healthy wil ik mijn passie voor voeding en sport graag met je delen. Ik ben blij als ik je op deze manier kan inspireren tot een gezonde en happy jij.

"LET'S GROW TOGETHER"

Groetjes,

Rick

IMG_3612
WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook