De eerste stap naar een persoonlijke plan

Zonder plan, geen resultaat. Vaak is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want voor de meeste van ons is het maken van de eerste stap al een hele uitdaging. Laat staan het maken van een plan. In dat geval biedt een personal trainer uitkomst.

IMG_3628

Persoonlijke doelen

Als coach vind ik het erg belangrijk om te weten wie ik ga trainen en begeleiden. Wat is je verhaal, wat drijft je of houdt je juist tegen. En welke doelen heb je voor ogen. Om hiervan een goed beeld te krijgen start elke nieuwe cliënt met een intake en vervolgens een nul-meeting. Bij deze nul-meeting kijk ik waar je mentaal, conditioneel en fysiek staat.
Vervolgens gebruik ik al deze input voor het maken van een effectief persoonlijk trainingsprogramma en adviseer ik je daarnaast over voeding.

Het concept

We gaan veel trainen met kettle bells, TRX en lichaamsgewicht. Hierbij varieer ik tussen kracht en conditie. Daarnaast daag ik je ook metaal uit. Dit doe ik door je steeds weer uit je comfort zone te halen. Samen gaan we je grenzen verleggen. Met als hoofddoel, een fitte en happy jij.
Stuur mij bij interesse een berichtje via het contactformulier of schrijf je direct inmiddels het inschrijfformulier.

WAH_logo_NEW_POS_landscape_small
Follow by Email
Facebook